ITUNES KAART VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is een iTunes kaart?

Een iTunes kaart is een prepaid kaart met een door jou gekozen bedrag. Met deze iTunes kaart kun je in de ITunes store producten aanschaffen, zoals bijvoorbeeld muziek of boeken. Daarnaast kun je nieuwe apps aanschaffen.

Hoe betalen met een iTunes kaart?

Nadat je je iTunes kaart hebt betaald krijg je een code toegestuurd. Deze code voer je in in de iTunes store en daarmee is je tegoed opgewaardeerd. Je kunt het nu meteen gebruiken voor het aanschaffen van producten en apps.

Hoe iTunes kaart inwisselen?

Het inwisselen van een iTunes kaart is erg makkelijk. Je ontvangt de code en met die code ga je naar je account van iTunes. Je kunt daar de inwissel optie vinden waarna je een veld krijgt om je code in te voeren. Wanneer je deze hebt ingevuld is het tegoed toegevoegd aan je account en kun je aankopen doen voor dat bedrag. Het inwisselen van een iTunes kaart is dus simpel en snel.

Wat kun je met een iTunes kaart?

Met een iTunes kaart kun je muziek en boeken kopen in de iTunes store. Nadat je de code die je hebt ontvangen hebt toegevoegd kun je direct producten aanschaffen. Het tegoed wordt dan van je kaart afgehaald. Daarnaast kun je nieuwe apps aanschaffen of binnen je bestaande apps nieuwe uitbreidingen kopen.

Kun je met iTunes kaart apps kopen?

Ja, naast het aanschaffen van producten in de iTunes store kun je er ook nieuwe apps mee kopen. De kaart is dus op meerdere manieren inzetbaar.

Hoe werkt een iTunes kaart?

Een iTunes kaart is een prepaid kaart die je eenmalig kan kopen. Jij bepaalt welke waarde je kaart mag hebben en voltooid vervolgens de betaling. Na je betaling ontvang je meteen de code waarmee je in de iTunes store je tegoed kunt opwaarderen. Deze is vervolgens meteen te gebruiken.

Hoe iTunes kaart gebruiken?

Nadat je je iTunes kaart hebt betaald, ontvang je direct een code die je in kan voeren in de iTunes store. Nadat je de code hebt ingevoerd is je tegoed bijgeschreven en kun je meteen gebruik maken van je tegoed om producten of nieuwe apps aan te schaffen.

Hoeveel kost een iTunes kaart?

Je kunt zelf bepalen voor welke prijs je een iTunes kaart koopt. De kaart is er in een tegoed van 10 euro, 15 euro, 25 euro, 50 euro en 100 euro. Je kunt dus zelf bepalen welk bedrag bij je past, afhankelijk van je eigen behoeftes.

Hoelang is een iTunes kaart geldig?

Het tegoed op je iTunes kaart is onbeperkt geldig. Je kunt ervoor kiezen om het tegoed in een keer op te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om het in delen op te maken.

Hoe moet ik een iTunes kaart invoeren?

Nadat je de betaling van je iTunes kaart hebt voltooid, ontvang je direct een code die toegang geeft tot je tegoed. Je vult deze code in in de iTunes store en vervolgens kun je meteen producten of apps aanschaffen.

iTunes kaart met ideal kopen?

Om je iTunes kaart aan te schaffen kun je betalen met Ideal. Nadat je betaling is afgerond ontvang je meteen een code die je na invoeren in de iTunes store toegang geeft tot het aanschaffen van alle producten en diensten van de iTunes store. Voor het aanschaffen van een iTunes kaart heb je dus geen creditcard nodig.

iTunes kaart bestellen?

Op onze site kun je een iTunes kaart bestellen. We hebben kaarten met verschillende waarden, zodat je zelf kan kiezen welke kaart bij je past. Na het betalen van je iTunes kaart ontvang je meteen de code waarmee je producten en apps kunt aanschaffen.

Hoe je iTunes kaart activeren?

Na het ontvangen van de betaling ontvang je een code. Deze code kun je meteen invoeren in de iTunes store zodat je tegoed opgewaardeerd wordt. Nadat je tegoed is opgewaardeerd kun je meteen je tegoed (geheel of gedeeltelijk) gebruiken voor het aanschaffen van producten of apps.